Продаж меблів в Україні. Пошук меблів. М'які меблі
Створити QR онлайн
Раздел Ценa от до ГРН.


Виробники меблів Продавці меблів в Україні

Як вибрати кухню від виробника?

Всім хочеться, щоб кухня не тільки гарно виглядала, але й довго служила. При цьому бажано, щоб покупка була в межах закладеного бюджету. Багато хто задумується, чи можливо придбати кухню за доступною ціною. Звісно, це реально, особливо якщо купувати кухні на замовлення Львів. Важливо знати, на що слід звернути увагу.

Одне з рішень – брати кухні від виробника Sogor. В першу чергу така покупка – це гарантія якості. Лише звертаючись безпосередньо до представництв фабрики, ви зможете отримати на 100% якісний і сучасний гарнітур, який відповідає вашим вимогам. Може трапитися, що при монтажі виявиться якийсь брак, або ж протягом гарантійного терміну щось зламається. У таких випадках найбільш ймовірно виробник безкоштовно усуне недолік через офіційного представника, оскільки більшість підприємств все ж таки турбуються про свою репутацію.

Як визначитися з виробником кухні?

Перше, на що слід звернути увагу, це країна виробництва. Купити кухню безпосередньо з Італії, Франції, Німеччини, Великобританії складно, і обійдеться така покупка дорожче, ніж аналогічний варіант із вашим торговим представником. Однак другий шлях може мати свої недоліки.

Наприклад, деякі представники європейських компаній роблять дуже велику націнку на товар. При цьому ризик придбати підробку надзвичайно високий. Один із найпоширеніших варіантів обману – це продаж автентичних італійських фасадів, але контрафактних каркасів, які виготовлені не настільки якісно. Такі кухні навряд чи прослужать вам довго.

Відмінна альтернатива європейським гарнітурам – кухні українського виробництва. Саме вони часто мають оптимальне співвідношення ціни та якості. Залежно від розмірів кухні та її особливостей можна підібрати варіанти в межах будь-якого бюджету.

На що ще слід звернути увагу?

Якщо ви розглядаєте кухні одного й того ж класу, то пам’ятайте, що обладнання, яке використовується на сучасних фабриках, майже однакове. Ціни на схожі моделі від різних виробників можуть дуже різнитись. Це найчастіше пояснюється тим, що відрізняється оплата роботи фахівців, вартість ресурсів, витрат на рекламу тощо.

Зверніть увагу на сервіс і рівень обслуговування. Цей фактор цілком залежить від якості роботи офіційних представників компанії. Важливо, чи йдуть вони назустріч клієнтам, якщо виникають якісь проблеми. Краще вибирати офіційного представника, який надає гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Завчасно з’ясуйте, чи є можливість згодом замовити окремо одну деталь або фасад в разі виникнення непередбачуваної ситуації. Якщо вас зацікавила компанія, поспілкуйтеся з її менеджером. Варто попросити скласти індивідуальний дизайн-проект для вашої кухні. Ви одразу зрозумієте, чи компанія є клієнтоорієнтованою, та наскільки вона готова враховувати всі ваші побажання. Вже на етапі спілкування з менеджером зазвичай можна визначити, чи комфортно вам буде працювати з цією фірмою.

Варто дізнатися, на якому обладнанні працює компанія та які технології й матеріали використовує. Зазвичай великі потужності підприємства гарантують те, що виробничі та технологічні процеси будуть налагодженими.

Оберіть бажаний варіант серед безлічі матеріалів і кольорових гам. Краще віддавати перевагу кухням виробників, які задовольняють ваші запити щодо дизайну. Гамма кольорів кухонного гарнітура повинна відповідати інтер’єру приміщення.

Бажано, щоб можна було замовити доставку, збір і монтаж гарнітуру. Проте не всі компанії за необхідності можуть запропонувати весь спектр послуг. Слід поцікавитися, які додаткові послуги надає офіційний представник.

Враховуючи ці нюанси, ви зможете вибрати кухню з уже готових варіантів або замовити гарнітур згідно з вашими індивідуальними побажаннями. Бажаємо успіхів!

Дивіться також:

       
З усіх питань пишіть на адресу:
[email protected]